Volvodrive Treffen

Volvodrive Treffen 2019 vindt plaats op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag). Ben je in het bezit van een Volvo en wil je deelnemen aan het grootste outdoor Volvo-evenement van de Benelux?

Koop hier jouw parkeerticket voor slechts € 5,- per auto (ook voor niet-Volvo's) en ongeacht het aantal inzittenden.

Dit parkeerticket verzekert je van een mooi plekje op het terrein van Aquabest en geldt tegelijkertijd als voucher voor een gratis kop koffie/thee in de Buddha Lounge.

In 2018 telden we meer dan 1.600 Volvo's. Dit mega aantal is bij diverse instanties niet onopgemerkt gebleven.
Vandaar dat we vanaf 2019 te maken hebben met extra vergunningen en veiligheidsvoorschriften, waaraan we als organisatie dienen te voldoen. Dit heeft ertoe geleid dat we alsnog alle bezoekers gratis toegang blijven verlenen, maar dat we verplicht zijn parkeergeld te vragen om kostendekkend te kunnen werken.

Locatie: Aquabest
Adres: Ekkersweijer 1, Best (nabij Eindhoven)
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Entree: € 5,- per auto (ongeacht aantal inzittenden)

Naam
Kenteken
Auto type
Email
Betaalmethode
  LET OP: Na het betalen moet u op de "terug naar de website" knop drukken om uw ticket uit te printen.
 

Standhouders

Interesse om deel te nemen als standhouder? Neem vrijblijvend contact op betreffende de mogelijkheden.

Telefonisch 024 6450215 en vraag naar Kathy van der Horst of mail naar kathy@vanmunstermedia.nl.


in deze editie

We konden het niet nalaten om de vernieuwde XC90 een plekje op de cover te geven van de nieuwe uitgave van Volvodrive Magazine. Nummer 48 is een gevarieerde editie geworden met een verhaal over de de XC60 T6 in de States, terug in de historie met de PV60, die ook Amerikaanse trekjes vertoont. De aankondiging van de vierde editie van Volvodrive Treffen en een reportage betreffende het ophalen van de eerste V60 T8 voor de Nederlandse markt. Verder het laatste Volvo-nieuws. In de eerste week van maart in je brievenbus en verkrijgbaar in de schappen van je gespecialiseerde boekenshop.

Aanbevolen

Algemene voorwaarden