Waarom u een Volvo moet leasen?

U wilt een volvo leasen? Dat is natuurlijk een hele goede keuze. Volvo’s zijn veilige en betrouwbare auto’s dus dat is zeker een aanrader. Maar wat zijn nu echt de voordelen van een Volvo Car Lease? Dat zijn o.a.:
 
  • Al het onderhoud, reparaties en schades worden bij uw eigen Volvo dealer uitgevoerd.
  • Volvo Assistance garandeert uitgebreide hulpverlening voor onderweg. Dag en nacht en ook nog eens door heel Europa.
  • Bij pech en schade in binnen en buitenland krijg je gelijkwaardig vervangend vervoer. Dit is niet overal gebruikelijk.

Private lease:

Er gaat weinig boven het gevoel van zekerheid. Je weet dat alles is geregeld en de kwaliteit wordt gewaarborgd. Het zorgt voor ontspanning als je weet dat alles is geregeld. Ook op de weg is een onbezorgd gevoel namelijk super belangrijk. Volvo Private Lease staat voor drie belangrijke aspecten: comfort, betrouwbaarheid en service. Met een Private Lease rijdt u een gloednieuwe wagen met een all-in tarief.En dat is zonder kleine lettertjes of extra kosten, dat is namelijk wel zo eerlijk! Een occasion lease is ook mogelijk.

Zakelijk leasen:

Dat leasen kan soms nog weleens lastig klinken. Met termen zoals fiscaliteit, half tarief HSB en private lease. Maar wat houdt dat allemaal in? Bij een Volvo dealer kunnen ze je dat haarfijn uitleggen. En dan gaan ze ook nog eens met u opzoek naar het beste voor u.

Short lease:

Vaak kan je ook voor een aantal dagen of maanden een Volvo leasen dat noemen we een short lease. Daarvoor worden vaak flexibele schillen van huur- en shortlease auto’s aangeboden. Het is ook mogelijk een contract voor een looptijd van een paar jaar af te sluiten.


in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden