VOLVODRIVE TREFFEN 2018

Beste Volvo-enthousiast,

Volvodrive Magazine organiseert op 21 mei 2018 (Tweede Pinksterdag) de derde editie van Volvodrive Treffen. Evenals voorgaande jaren is Volvodrive Treffen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, ook voor wie (nog) niet in het bezit is van een Volvo. Het evenement is een internationaal Treffen, bedoeld voor alle Volvo-rijders van Volvo-klassiekers, -youngtimers, -customized Volvo’s tot aan recente modellen, die zich verzamelen op het recreatiepark Aquabest, gelegen aan de A2 in Best nabij Eindhoven.

De twee voorgaande edities van Volvodrive Treffen waren al een ongekend succes. In 2018 zetten we deze traditie voort en halen we alles uit de kast om Volvodrive Treffen voor groot en klein ook dit jaar te doen slagen.

Alle R’s verzamelen!
Voor editie 2018 proberen we zoveel mogelijk modellen uit de R-serie naar Best te krijgen. Eigenaren van een 850 T-5R, een 850R, een S60R, een S70R- of V70R in alle variaties zijn van harte welkom. Naast deze snelle versies krijgen ook de R-editions een eervol plekje op deze dag. Ken je iemand met een R of een mooie R-Edition? Nodig hem of haar uit om op 21mei 2018 naar het Volvodrive Treffen te komen. 

Unieke Volvo’s
Dit jaar hebben we evenals voorgaande jaren een aantal unieke Volvo’s weten te strikken die we op het ‘Volvo-plein’ presenteren. Tevens beschikken we over een line-up met nieuwste Volvo-modellen, waaronder de nieuwe XC40. 

Volvo-Care
Welke Volvo je ook bezit, je doet er als trotse eigenaar alles aan om je auto optimaal te verzorgen. Vandaar dat deze editie in het teken staat van Auto-care. We presenteren diverse demonstraties op het gebied van autoverzorging, uitdeuken zonder spuiten en laten zien hoe jezelf je verweerde koplampen kan polijsten. Uiteraard zijn er diverse leveranciers van poetsproducten aanwezig en is het is aan jou welk auto-care product het best bij je past. 

Volvo-markt en kraampjes
Een levendige automarkt waarbij je als verkoper je Volvo kunt aanbieden en waar je als koper je slag kunt slaan leek ons een leuke nieuwe aanwinst voor Volvodrive Treffen. Het maakt niet uit in welke staat je auto verkeert,    of ie oud is of nieuw … het enige wat telt is dat het een Volvo moet zijn. Met zoveel bezoekers is er wellicht een potentiële koper die geïnteresseerd is in jouw Volvo. Kijk te zijner tijd op de website op welke manier je je kunt aanmelden voor de Volvo-markt.

Verder beschikken we over tal van marktkraampjes die zich over het terrein van Aquabest hebben verspreid met een ruime keuze uit accessoires, nieuwe en tweedehands ‘schone’ onderdelen, boeken, miniaturen, brochures en Volvo-miniaturen en nog veel meer. De stand van Volvodrive Magazine is aanwezig met tal van interessante aanbiedingen en Volvo-clubs en –verenigingen presenteren zich van hun beste kant. 

Kortom, de derde editie van Volvodrive Treffen belooft wederom een groots en kleurrijk Volvo-feestje te worden. Jij komt toch ook?

in deze editie

In deze uitgave van Volvodrive Magazine publiceren we deel twee van de story over de 780 Concept Car, had Aart van der Haagen een openhartig interview met Rob Koch en lees je een artikel over Roger Schampers, die enige jaren terug zijn droom vervulde met het bouwen van een 165. Verder vind je het verhaal over de Saint Car die Zachau in Zweden opnieuw bouwde, als eerbetoon aan Pelle Petterson en tv-icoon Simon Templar. Geniet van de zomer en mocht je op reis gaan, dan wensen we je een prettige vakantie!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden