Volvodrive Treffen 2016

Op Tweede Pinksterdag 16 mei vindt op het evenemententerrein Aquabest de primeur plaats van de allereerste editie van ‘Volvodrive Treffen’. Volvodrive Magazine organiseert dit, voor het publiek gratis toegankelijke evenement, waar elke Volvo-rijder - van klassiek tot nieuw – van harte welkom is.
 
In Zweden weet men niet beter. Alle autobeurzen of evenementen spelen zich in Scandinavië veelal in de buitenlucht af. De naam ‘Swapmeet’ die ook in Zweden wordt gebruikt staat voor een gezellige markt of ruilbeurs waar mensen met eenzelfde hobby of interesse zich verzamelen op een speciale plek. Ondanks het feit dat de weersomstandigheden bij een buitenactiviteit vooraf niet te voorspellen zijn, blijkt dat in de praktijk voor swapmeetbezoekers geen belemmering te zijn om niet te komen. De gezelligheid trotseert alles en met dat in het achterhoofd vonden wij het als Volvodrive Magazine hoog tijd worden om een soortgelijk evenement te organiseren. Geen concurrent voor de jaarlijkse populaire Volvo Klassieker Beurs, maar een leuk alternatief voor alle Volvo-rijders die het ook in het voorjaar op prijs stellen hun auto op een mooie locatie te presenteren.
 
Kortom, iedereen met een Volvo is van harte welkom tijdens het Volvodrive Treffen. Ben je wellicht in het bezit van een heuse Volvo Jacob of de trotse bezitter van een nieuwe XC90 en alles wat hier tussen zit, dan ben je verzekerd van een uniek plekje in dit prachtige recreatiegebied dat bestaat uit een unieke recreatieplas- en park met zandstrand en is gelegen aan de A-2. Niet alleen jij als Volvo-rijder heten we van harte welkom, maar ook je gezin, familie of vrienden nodigen we hierbij van harte uit. Er valt namelijk genoeg te beleven, want we hebben als organisatie alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijke dag van te maken.
 
Afgezien van de gratis toegang die geldt voor alle bezoekers presenteren we tijdens dit Volvodrive Treffen alle Volvo-modellen die door de jaren heen zijn gebouwd en presenteren we verschillende unieke Volvo’s die vrijwel niet eerder in de publiciteit zijn gekomen. Volvo Cars Nederland geeft acte de presence met de nieuwste Volvo-modellen voor modeljaar 2016. Standhouders van Volvo-automobilia en onderdelen tonen hun nieuwste aanwinsten en producten, en is het Volvodrive-Treffen het Walhalla voor liefhebbers van modelletjes, brochures en andere Volvo-automobilia. Verder presenteren zich diverse Volvo-Clubs en Volvo-verenigingen, zijn er professionele poetsdemonstraties en demo’s van uitdeuken zonder spuiten en kun je jezelf laten vereeuwigen met je Volvo op de foto die door een professionele fotograaf worden gemaakt. De drie mooiste en meest originele Volvo’s in de categoriën: Klassiek, Youngtimer, Nieuw en Custom-Volvo’s worden door een driekoppige vakkundige jury gekozen, waarbij uiteraard diverse prijzen te verdienen zijn.
 
Voor degenen die hun potentiële winnende Volvo op voorhand aan de redactie van Volvodrive Magazine willen voorstellen, kunnen een foto en een korte omschrijving van de auto mailen naar info@volvodrivemagazine.nl onder vermelding van ‘Beautycontest’, Wekelijks verloten we onder de inzendingen een gratis jaarabonnement op Volvodrive Magazine. We zijn er van overtuigd dat het een fantastische dag gaat worden. Hou de Volvodrive Magazine facebookpagina in de gaten voor verdere updates en laatste nieuwtjes.
 
We zien jullie graag op maandag 16 mei Tweede Pinksterdag:
Locatie Aquabest - Ekkersweijer 1 - Best.
Openingstijden vanaf 10.00 uur – 17.00 uur. Gratis Toegang.

Schrijf je gratis in via deze link.

Informatie met betrekking tot het huren van marktkramen of standruimte gelieve te mailen naar: info@volvodrivemagazine.nl met als onderwerp Volvodrive Treffen.

 

in deze editie

In deze edite van Volvodrive Magazine een reisverslag naar de Noordkaap, het verhaal over de P1800 Jensen met Chassisnummer 2. Lees je het verhaal van Aart van der Haagen over de C40. Verder vind je het verhaal over de PV544 Plug-in Hybrid, een reisverlag van stichtig KAR naar Schotland en nog ander Volvo-nieuws. Veel leesplezier met deze nieuwe editie van jouw Volvo-lijfblad!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden