Volvo XC40 meest populaire private lease auto: maar waarom?

Wie droomt er niet van het rijden in de nieuwste modellen auto’s? Zou je een dergelijke auto kopen, dan kost dit vaak al snel een vermogen. Het is een van de redenen, die maakt dat private lease populairder is geworden. Daar komt bij, dat je met private lease geen omkijken meer hebt naar het onderhoud aan de auto. Dit neemt de leasemaatschappij op zich! Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld de wegenbelasting en de verzekering voor het voertuig. Een van de auto’s die momenteel tot de populairste modellen bij private lease behoort is de Volvo XC40. Wat maakt juist deze auto zo populair? Welke voordelen biedt de Volvo XC40 bestuurders? In dit artikel lees je er meer over. 

Krachtige motor verpakt in een fraai design 
De Volvo XC40 staat bekend als een zeer krachtige auto, welke 129 pk levert. Het maakt zodoende niet uit, of je in de stad met deze Volvo rijdt of op vakantie gaat naar het bergachtige Oostenrijk of Zwitserland. In de stad wordt het inparkeren van de Volvo XC40 makkelijker, doordat deze is uitgevoerd met een park assistent. Andere luxe elementen zijn de climate control in de auto, een 9 inch groot touchscreen en DAB+ radio. Zo ben je verzekerd van een helder geluid onderweg. Ook in de tunnel! 
 
Tip: kijk eens bij Autonomer om te zien, waar je deze auto het goedkoopst privé kunt leasen. Dit online platform vergelijkt de prijzen van een groot aantal aanbieders van private lease. 

Hoge zitpositie en opvallend veel ruimte 
Naast de reeds beschreven toevoegingen aan de Volvo XC40, is dit model geliefd door zijn hoge zitpositie. Het maakt dat je een goed overzicht hebt over de weg. Daarbij maakt de hoge instap het makkelijker om in en uit de auto te komen, op het moment dat je minder mobiel bent. Ondanks het compacte formaat van de Volvo XC40 heeft deze je opvallend veel ruimte te bieden in de kofferbak. Zo neem je al je vakantiespullen en bijvoorbeeld boodschappen eenvoudig mee. Maak zelf eens een proefrit in de Volvo XC40 om het comfort van dit krachtige model te ervaren.  

Voordelen van private lease 
Eerder in dit artikel werden al een aantal voordelen van private lease genoemd. Het biedt je gemak, doordat je zelf geen omkijken hebt naar het onderhoud aan de auto en het verzekeren hiervan. Daarbij profiteer je met private lease van een nieuw model auto, voorzien van de laatste technologische hoogstandjes voor auto’s. Voor een vast bedrag per maand, kun je de auto gedurende een vooraf bepaald aantal kilometers per jaar gebruiken. Iedere kilometer die je extra rijdt, wordt op nacalculatie in rekening gebracht.  

Sluit een contract voor meerdere jaren af 
Het loont bij private lease om het contract direct voor meerdere jaren af te sluiten. De prijs die je per maand betaalt zal hierdoor afnemen. De meeste mensen sluiten een leasecontract af voor 48 maanden met 10.000 tot 20.000 kilometer per jaar. Maak gebruik van een online tool, om te berekenen wat het private leasen van de Volvo XC40 jou zou kosten. 

 

in deze editie

In dit nummer nemen we een kijkje in het World of Volvo. Blaast de 200-serie vijftig kaarsjes uit en laat Aart van der Haagen ons een prachtige 144 De Luxe zien. Veel lees plezier!
 

Aanbevolen

Algemene voorwaarden