Laatste Volvo V40

Een van de bekendste automodellen die er is, zal binnenkort de laatste auto van de productieband af laten komen in de garage waar hij gemaakt wordt in Gent. We hebben het over de Volvo V40. De Volvo V40 is een ontzettend bekende en betrouwbare auto, maar ondanks zijn betrouwbaarheid is het toch belangrijk om de auto te verzekeren. Je wil natuurlijk een verzekering met de laagste prijs of met de bij jou passende eisen en daarom is het handig om de autoverzekering te laten autoverzekering berekenen. Neem een kijkje op de link om te zien welke autoverzekeringen er zijn en wat een gemiddelde verzekering kost in jouw situatie.

Volvo XC40

Ondanks dat de fabriek gaat stoppen van het produceren van een bekend model, betekent dat niet dat de fabriek minder uren zal draaien. Volvo wil namelijk aan het einde van 2019 een verdubbeling van het produceren van de Volvo XC40. Ook de Volvo XC40 staat bekend om zijn kracht, uithouding en betrouwbaarheid en ook met die reden zal de productie van de XC40 voorlopig nog niet hoeven afnemen. Naast dat deze exemplaren gemaakt worden in de fabriek in Gent, wordt ook de V60 in deze fabriek geproduceerd. Nog een populaire lichting auto's van Volvo die ook niet afneemt in productie. Ondanks dat er een exemplaar minder gemaakt hoeft te worden, zal de fabriek er dus niet minder om draaien.

Verzekeringen

Ondanks dat een hele hoop auto's betrouwbaar zijn, wil je natuurlijk wel de zekerheid van een autoverzekering. Wanneer je weet welke verzekering het beste bij jou past, kun je direct een autoverzekering afsluiten. Vergelijk daarom eerst je autoverzekering op een onafhankelijke prijsvergelijker website. Op die manier kun je gerust op de weg en weet je zeker dat de verzekering die je hebt het beste bij jouw situatie past.




 

in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden