Gratis toegang tot de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015

Save the date: Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2015!

De geur van knapperige, versgebakken baguettes komt je tegemoet. Op een sfeervol Frans terras nippen mensen aan een glaasje wijn en op de achtergrond speelt de live-band die o zo herkenbare chansons. Het is vakantie. Bijna dan!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie. Met het verrukkelijke thema ‘La Douce France’ waan jij je bij binnenkomst al in Frankrijk. Op authentieke bistrostoeltjes met bijpassende (wiebel)tafeltjes proef je Franse delicatessen, zoals traditionele tarte tartin. Dat is pas een dagje vakantie vieren. En bovendien de ultieme setting om jouw volgende kampeerbestemming uit te zoeken. Neem plaats in de nieuwste modellen campers en caravans en laat je inspireren door de handigste snufjes op kampeergebied. Na het volgen van de workshops in het kampeertheater kun jij als zelfbenoemd kampeerexpert zorgeloos op pad. Bon voyage!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van 7 t/m 11 oktober 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Volvodrive magazine mag 5 keer twee kaarten weggeven! Kans maken? Like ons op Facebook en deel het bovenstaande bericht! Let op: deel dit voor iedereen, wanneer je alleen voor je eigen vrienden deelt is het voor ons niet zichtbaar wie het gedeel heeft omdat we zelf niet 'bevriend' zijn. 

Meer info op kampeerencaravanjaarbeurs.nl. Kaarten aan de kassa kosten € 12,50.  

De winnaars zijn:
  • Bendert Hans + 1
  • Eric Vidal + 1
  • Bernard Franke + 1
  • Arjan Jansen + 1

in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden