Nieuwe Volvo XC40 vanaf 39.975 euro

De nieuwe Volvo XC40 is vanaf nu te bestellen vanaf € 39.975 voor de T3-benzineversie. Iedere XC40 heeft een uitgebreide standaarduitrusting, inclusief de geroemde veiligheidsfeatures die op de Volvo XC60 zijn geïntroduceerd. Standaard beschikt de XC40 al over een digitaal 12,3-inch instrumentenpaneel, een 9-inch touchscreen voorzien van Sensus Connect, LED-koplampen en 17-inch lichtmetalen velgen.

Nieuwe Volvo XC40 maakt XC-familie compleet

Volvo introduceert vandaag in het Italiaanse Milaan de nieuwe Volvo XC40. Daarmee maakt Volvo het XC-gamma compleet. Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in zijn geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV's in het gamma in het snelst groeiende autosegment. De nieuwe XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA). 

Zweedse voetballegende Zlatan Ibrahimovic bezoekt Volvo Cars

De wereldbekende voetballer Zlatan Ibrahimovic heeft vandaag een bezoek gebracht aan Volvo Car Group in Torslanda, Zweden. Het was een van de meest prominente bedrijfsbezoeken in de 90-jarige historie van Volvo Cars. De speler van voetbalclub Manchester United - die ook bekend is vanwege zijn succesvolle marketingcampagnes voor Volvo - kreeg een tour over het fabrieksterrein en was getuige van de productie van de nieuwe Volvo XC60 en 90-serie. 

Volvo Cars realiseert fikse verkoopgroei in augustus 2017

Volvo Cars is qua verkopen op weg naar een nieuw recordjaar. In augustus 2017 groeiden de wereldwijde verkopen met maar liefst 15,5 procent in vergelijking tot augustus 2016. De verkopen van januari tot en met augustus 2017 bedragen 359.798, een stijging van 8,7 procent in vergelijking tot dezelfde periode vorig jaar. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht:

Nieuwe Volvo XC40: ontworpen voor het moderne stadsleven

Volvo Cars introduceert met de nieuwe Volvo XC40 een veiligheidsniveau dat niet eerder in zijn klasse te zien was. Hetzelfde geldt voor de gebruikerservaring. De nieuwe XC40 wordt binnenkort onthuld.

Volvo Cars haalt Lex Kerssemakers naar Europa

Volvo Cars stelt per 15 september 2017 de Nederlander Lex Kerssemakers aan als nieuwe Senior Vice President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Kerssemakers bekleedt momenteel dezelfde belangrijke functie voor Noord- en Zuid-Amerika en is verder President en CEO van Volvo Cars USA. Volvo Cars wil met zijn komst het management in de regio EMEA verder versterken. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht:

Nieuwe Volvo XC60 in de showroom en beschikbaar voor proefritten

De nieuwe Volvo XC60 staat vanaf dit weekend bij de Volvo-dealer en is daarmee direct beschikbaar voor proefritten. Voor extra comfort is een automatische Geartronic-transmissie standaard, evenals Volvo Sensus Connect, het infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen. Verder debuteren in de nieuwe Volvo XC60 maar liefst drie geavanceerde rijassistentiesystemen. De prijzen beginnen bij € 58.995.

Volvo viert jubileum met aantrekkelijke 90th Anniversary Editions van V90, V90 Cross Country en XC90

Volvo Cars bestaat 90 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zijn de Volvo V90, V90 Cross Country en XC90 tijdelijk leverbaar als extra complete 90th Anniversary Edition. De gelimiteerde uitvoering combineert een royale uitrusting met een krachtige benzine- of dieselmotor en een 8-trapsautomaat. Het voordeel kan oplopen tot € 8.875.
 

Volvo Cars zet vol in op elektrificatie

Volvo Cars kondigt aan dat elke Volvo die vanaf 2019 geïntroduceerd wordt, voorzien is van een elektromotor. Daarmee komt een einde aan een tijdperk van Volvo-modellen met uitsluitend verbrandingsmotoren en zal elektrificatie een steeds centralere rol spelen in de toekomst van Volvo Cars.

Nieuwe Volvo XC40 maakt een einde aan rommel in de auto

Volvo Cars maakt met de nieuwe Volvo XC40 een einde aan de dagelijkse frustratie die automobilisten ervaren vanwege het gebrek aan functionele opbergruimte in hun auto. De nieuwe Volvo XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit.

in deze editie

In deze uitgave van Volvodrive Magazine publiceren we deel twee van de story over de 780 Concept Car, had Aart van der Haagen een openhartig interview met Rob Koch en lees je een artikel over Roger Schampers, die enige jaren terug zijn droom vervulde met het bouwen van een 165. Verder vind je het verhaal over de Saint Car die Zachau in Zweden opnieuw bouwde, als eerbetoon aan Pelle Petterson en tv-icoon Simon Templar. Geniet van de zomer en mocht je op reis gaan, dan wensen we je een prettige vakantie!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden