Voordelig pretpakket

Tegen het moment dat de cadeaumaand zich aandient, neemt Volvo Car het voortouw met de introductie van een aantrekkelijk geprijsde en gelimiteerde V60 Business Sport Edition. In de volksmond betekent dat zoiets als ‘veel voor weinig’ en in deze categorie bevindt zich de prachtig gelijnde estate. Als basis is gekozen voor de luxueuze R-Design-uitvoering, met een verlaagd chassis, verwarmbare sportstoelen vóór, een sportieve pedalenset, een lederen stuurwiel en een adaptief TFT Crystal-instrumentenpaneel met onder meer een Performance-instelling. Het Sensus-navigatiesysteem wordt voorzien van gratis updates van de EU-kaart. De auto is in deze samenstelling voorzien van dual-xenonverlichting, park assist achter en kietelt het gehoor via een High Performance Audiosysteem

DRIE PAKKETTEN
Volvo Car levert de V60 Business Sport met drie aantrekkelijke pakketten: IntelliSafe Pro, Luxury Line en Scandinavian Line. De sowieso al complete uitrusting valt desgewenst uit te breiden met lederen R-Design- bekleding, parkeerverwarming met timer, Volvo on Call met wifi-hotspot, dodehoekwaarschuwing, een elektrisch bedienbaar glazen schuifdak en adaptieve cruise control. De vanafprijs van de V60 Business Sport Edition start bij € 38.995 en je least ’m zakelijk vanaf € 559 per maand. De private-leaserijder betaalt maandelijks € 539 op basis van 48 maanden en een limiet van 10.000 kilometer per jaar. Voor meer informatie raadpleeg je de Volvo-dealer.

in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden