Sneak preview V90 Cross Country bij Volvo Car Nederland in Beesd.

De eerste Volvo Cross Country introduceerde Volvo zo’n twintig jaar geleden in de vorm van de V70XC. Een robuuste all-road versie van de populaire V70 Classic. Het aanbod in het Cross-Country segment is sindsdien alleen meer gegroeid en vandaag de dag onderscheidt Volvo niet alleen de XC-range, maar ook de Cross Country modellen.
Dit voor Volvo belangrijke segment wordt nog eens extra verstevigd met de komst van de V90 Cross Country die de afgelopen maand in Zweden werd onthuld. Samen met de bestaande XC90, de S90 en de V90 is de 90-serie nu helemaal compleet. De nieuwste V90 Cross Country werd afgelopen vrijdag op 4 november onder grote belangstelling onthuld. Bij het in druk gaan van dit nummer waren de prijzen van de V90 Cross Country nog niet bekend.

in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden