Elegant sportief: Volvo S90 & V90 R-design!

Reden hiervoor is de aankondiging van de S90 & V90 R-Design uitvoering, die standaard onder meer geleverd wordt met een verlaagd R-Desgin-sportonderstel en exclusieve 18-inch vijfspaaks R-Design lichtmetalen wielen. Ook worden de R-Design modellen leverbaar als plug-in hybride T8 Twin Engine. 

De R-Design Volvo’s kenmerken zich door de sportieve extra’s die in het interieur zijn verwerkt, waarmee je laat zien dat je een bijzondere Volvo rijdt. De sportstoelen bieden aan de bovenbenen extra comfort met een verlengbaar zitvlak en zijn voorzien van speciale nappa-/nubucklederen R-Design bekleding. Naast de zwarte hemelbekleding en vloermatten beschikken de auto’s over kenmerkende R-Design accenten zoals een met leder bekleed stuurwiel met R-Design-logo, een R-Design versnellingspook en aluminium sportpedalen. De S90 & V90 R-Design en T8 Twin Engine zijn per direct te bestellen. 

in deze editie

Voor deze editie van Volvodrive Magazine reden we de eerste kilometers in de EX30. Aart van der Haagen besteedt aandacht aan de laatste door een verbrandingsmotor aangedreven sedan en duikt in de geschiedenis van diens sportieve voorvaderen. Verder gingen we in gesprek met Rick Michiels, die zijn XC90 V8 inruilde voor een V70 R en maakten we een laatste rondje in het Volvo Museum alvorens World of Volvo zijn deuren opent. Veel leesplezier!

Aanbevolen

Algemene voorwaarden